Sommerhilser fra Kreds 134

G

Kære kolleger

I er nu snublende nær på sommerferien. I fredags blev der sagt god ferie til eleverne i fuld sol og rigtige sommertemperaturer. Og i disse dage rundes der af og kigges frem mod det kommende skoleår, inden stikket kan trækkes.

Det er år to med aftalte forhold for skolerne. Arbejdet med at realisere A20 fylder stadig meget, og vi må konstatere, at det tager tid at ændre samarbejdskulturer og udvikle planlægningsværktøjerne, så begge dele lever op til både bogstav og ånd i det aftalte. Det var vist meget godt, da man sagde, at horisonten er tre år. Langt de fleste steder kan vi konstatere, at der er godt gang i samarbejdet og inddragelsen af lærerne, når skoleplanen skal kvalificeres og opgaveoversigterne falde på plads. Og det er vigtigt, at I insisterer på at blive hørt og på at kunne bakke op om jeres TR i dennes samarbejdsopgaver med ledelsen.

Landspolitisk er der fart på hele skoleområdet. Lige fra den nye aftale om evaluering og test til de pågående forhandlinger om frihedsforsøg, som bl.a. jo kan være på skoleområdet. Tænkningen bag de nye aftaler er, at deres reelle udformning og udfoldelse skal helt ud på skoleniveau. Det er ikke noget, som endnu har slået igennem i vores kommuner. Her får vi alle en opgave, når vi kommer tilbage fra sommerferien.

For ja – nu er det tid til at lægge arbejdet til side. Tid til en meget velfortjent pause. Tid for at flytte fokus til det nære, det fuldstændig lyststyrede. Der, hvor armbåndsuret er parkeret, og man nøjes med at følge det indre ur. I har haft endnu et arbejdsår helt ude i frontlinjen. Og ingen af os kan spå om, hvad efteråret og vinteren vil byde på. Men nu får I forhåbentlig en sommer, vi næsten kan kalde normal, og hvor vejret forhåbentlig vil være mildt og varmt med mange lyse sommeraftner.

Når I opdaterer kalenderen i starten af august, kan I jo notere, at der det kommende skoleår pt. er planlagt følgende medlemsarrangementer:

  • 27. september ’22: OK-café ved fyraftenstide
  • 19. januar ’23: Medlemsarrangement a la Kolind-mødet
  • 15. marts ’23: Generalforsamling

På vegne af Djurs lærerforening
Rigtig god sommer!
Lisbeth Bøwes
Kredsformand

NYTTIGE links i forbindelse med ferien:

Kontakt
Mail (tjekkes dagligt):  134@dlf.org
Telefon:  86 32 57 66
Sygdom og ferie
Undgå ferie for egen regning

Emner

Målgruppe