Medlemsnyt - Syddjurs

Dlf Syd

Tirsdag den 9. juni afholdt kredsrepræsentanter møde med borgmester Claus Wistoft, F&I-udvalgs formand Per Zeidler og næstformand Jesper Yde, områdets direktør, Jørgen Andersen og konstituerede skolechef Kenneth Petersen.

Mødets konklusion blev, at kommunen pt. ikke er parat til at tale ’aftaler’ eller fælles forståelser for skoleåret 2015-2016. Men man anerkender det fælles ansvar med overenskomstens Bilag 1.1.

Derfor blev det aftalt, at repræsentanter for Kreds 134 og kommunen i efteråret – helst slutningen af september, skal sætte sig sammen for dels at opsummere og evaluere på skoleårets afslutning og det nye skoleårs opstart, dels for at tale os ind i Bilag 1.1 og på hvordan, vi kan løfte det ud i den syddjurske skolevirkelighed, så medarbejdere/medlemmer kan mærke konkrete forbedringer af deres arbejdssituation og oplever, de kan lykkes med deres vigtige arbejde.

De centrale parternes formål med bilaget er at skabe mest mulig kvalitet i undervisningen, at understøtte et godt arbejdsmiljø og styrke den sociale kapital. Denne ambition deles af Syddjurs Kommune.

Kredsen vil løbende holde jer orienteret om, hvad den styrkede dialog med Syddjurs Kommune vil kaste af sig i form af konkrete tiltag og forbedringer for jeres skolehverdag.

Du nærmer dig skoleårets afslutning. Via TR vil du blive informeret om, hvad du skal være opmærksom på i relation til tidsopgørelsen. Det er vigtigt, at du ofrer tid på dette i år, da det jo er helt nyt og anderledes, men jo stadig skal være korrekt, så du får den rette løn for det arbejde, du har leveret.

Når du rammer den 3. juli, håber jeg, du får nogle gode skønne og vitaminrige ferieuger! De er absolut velfortjente!!

 

På kredsstyrelsens vegne

Lisbeth Bøwes
Kredsformand

Emner

Målgruppe