Nyt fra Seniorklub Djursland

Ikke mindre end fire arrangementer i første halvdel af året

I morgen går vi ind i den sidste vintermåned – dejligt, og med det har Seniorklubben et rigtig godt forårsprogram.

Vi begynder med vores årsmøde d. 24. marts i Birkehuset i Tirstrup. Inden mødet begynder, vil vores kredsformand Lisbeth Bøwes orientere os om arbejdet i vores to kommuner. Når årsmødet er færdigt, er der en papas frokost med kaffe. Vi håber at vi bliver rigtig mange. (se vedlagte)

D 21. april har vi et arrangement på Glasmuseet i Ebeltoft. Vi skal se en særudstilling om italiensk glas. Hanne Thorgaard er guide. Efter besøget er der kaffe og kage i Karens Køkken ved Fregatten ’Jylland’. (indbydelse kommer senere)

Når det bliver lunere i vejret, har vi planlagt en forårstur til Herningområdet d. 23. og 24. maj. Vi skal se noget om kartoffeltyskerne i Frederiks, herefter til Søby Brunkulslejer, videre til Skarrildhus, hvor vi overnatter. Dagen efter kører vi til Heart i Herning. Vi kører med bus fra Grenaa og Rønde. Da vi skal give besked til Skarrildhus er tilmeldingsfristen d. 8. april. (se vedlagte indbydelse)

d. 21. juni har vi et arrangement om Øllets historie på Kulturperronen i Auning. (indbydelse kommer senere)

1. januar blev vi alle medlem af Faglige Seniorer, her kan du bl.a. se, hvad de kan tilbyde via det ugentlige nyhedsbrev fra ’Brian og Susanne’


Se mere under klubbens arragementer

Emner

Målgruppe