Nyheder for seniormedlemmer

Seniorklubben vil kort orientere jer om de projekter vi arbejder med i øjeblikket - opdateret 17. dec. 2019
  • Det første er et arrangement i biografen Øst for Paradis i Aarhus d. 23/1, hvor vi får en gennemgang af biografens historie og efterfølgende ser filmen: Onkel – den nye danske film med sønderjysk dialekt. Filmen har lige haft Danmarkspremiere. Indbydelse udsendes i begyndelse af januar.

  • Det andet er et besøg på Moesgaard Museum d. 20. februar, hvor vi får en guidet rundvisning i deres nye udstilling om Pompeii. Efter rundvisningen er der en let frokost. Det bliver en kør selv tur, hvor vi vil prøve at fylde biler op.

  • Vi afholder årsmøde d. 19/3 i Birkehuset i Tirstrup.

  • Vi arbejder med en bustur med overnatning på Skarrildhus d. 18. og 19. maj og bl.a. med besøg på kunstmuseer i Herning.

  • I juni regner vi med et ’Herregårdsbesøg’.

Det er en lille oversigt, så I har mulighed for at sætte kryds i kalenderen. Når vi kommer tættere på, og vi bliver færdige med arbejdet, sender vi selvfølgelig en indbydelse ud.

Husk: Hvis nogle af jer fortsat arbejder med en Skolekom mail lukker den ved udgangen af 2019, så derfor skal I vælge en anden. Husk at sende den nye til venner og bekendte og til os.

Til slut skal der lyde en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår fra hele seniorbestyrelsen. Vi håber vi ses i det nye år.

 

Hent nyhedsbrevet HER